Termeni și condiții

Versiunea acestui document: 1.1
Ultima actualizare: 25.11.2021

Utilizarea acestui site de către dumneavoastră este condiționată de respectarea termenilor și condițiilor generale detaliate mai jos. Dacă alegeți să vizitați site-ul și să accesați serviciile puse la dispoziție prin intermediul site-ului, vă asumați cunoașterea și acceptarea în totalitate a acestor termeni și condiții, care stau la baza contractului dintre Societate și dumneavoastră.

Platforma Claudia Niță este deținută de către AB & CN Beauty Training s.r.l., persoană juridică de naționalitate română, cu sediul social în Ghiroda, jud. Timiș, str. Primăverii nr. 18, cam. 3, având Cod unic de înregistrare 42605822, număr de înregistrare la Registrul Comerțului J35/1333/2020, email contact@claudianita.ro.

Pentru facilitarea transmiterii informațiilor, vom avea în vederea utilizarea termenului de „Societate” pentru a ne referi la AB & CN Beauty Training s.r.l., respectiv termenul de „Site” pentru a ne referi la Platforma Claudia Niță (www.claudianita.ro).

Prin aceste condiţii generale de vânzare se definesc drepturile şi obligaţiile părţilor în ceea ce priveşte vânzările efectuate prin intermediul Site-ului. Ele reglementează toate etapele necesare efectuării unei comenzi.
Aceste condiţii se adresează atat persoanelor fizice, cu vârsta de cel puţin 18 ani şi care au capacitatea juridică de a contracta, cat si persoanelor juridice. Efectuarea unei comenzi de articole prin oricare din modalităţile de mai jos reprezintă acceptul dumneavoastră de acceptare a termenilor şi condiţiilor Site-ului, reprezentată de Societate. Ne rezervăm dreptul de a modifica în orice moment prezentele condiţii generale de vânzare.

Ce este Claudia Niță

Claudia Niță este o platformă creată pentru facilitarea accesului online al publicului larg la cursuri și materiale educaționale în domeniul beauty precum și vânzarea de produse cosmetice.

Societatea va întreprinde toate acțiunile necesare pentru a pune la dispoziție clienților materiale cât mai calitative, actuale și relevante domeniului care fac obiectul cursului.
În acest scop și pentru a asigura o gestionare eficientă a materialelor și produselor de pe Site, Societatea își rezervă dreptul de a elimina materialele sau produsele care nu mai prezintă interes, care au fost înlocuite cu materiale sau produse actualizate, care nu vor mai atinge un anumit standard calitativ, care din orice alte asemenea motive vor fi considerate neoportune. Prin urmare, Societatea nu garantează menținerea constantă a tuturor materialelor si produselor pe Site.

Înaintea ștergerii unui curs, Site-ul va comunica clienților acest aspect prin intermediul canalelor de comunicare email și/sau platforme de socializare.

Condiții pentru utilizarea site-ului

Pentru a putea accesa serviciile si produsele puse la dispoziție prin intermediul Site-ului, trebuie să vă creați un cont personal pe site. În acest scop, vă rugăm să utilizați butonul „Contul meu” din meniul de navigare al Site-ului și să parcurgeți în mod adecvat pașii necesari în vederea creării contului. Aveți obligația de a furniza informațiile care vă sunt solicitate și de a completa toate câmpurile în mod adecvat, complet, corect și real, așa cum acestea apar specificate în cuprinsul documentului de identitate.

Contul poate fi accesat pe bază de parolă de acces, pe care o cunoașteți doar dumneavoastră. Sunteți pe deplin responsabil pentru păstrarea în siguranță a parolei de acces precum și a oricărei informații privind înregistrarea, autentificarea și contul. Un cont de utilizator asigură accesul în program în favoarea unei singure persoane. Aveți obligația de a nu transmite datele dumneavoastră de autentificare în favoarea unei terțe persoane.

Poate să își creeze un cont pe Site orice persoană fizică, indiferent de naționalitate, cu vârsta minimă de 18 ani împliniți la data creării contului. Nu permitem cu bună știință persoanelor sub vârsta de 18 ani crearea de Conturi care să permită accesul la Site. Orice accesare a Site-ului de către minori direct sau prin intermediul tutorilor/reprezentanților legali se face pe propria răspundere a acestora.

Site-ul poate fi utilizat doar pentru vizionare, creare cont, accesare cont personal, accesare servicii existente pe Site, pentru evaluarea sau pentru recomandarea serviciilor si produselor noastre, pentru achizitionarea de produse. Site-ul nostru nu poate fi utilizat pentru a se face vreo plată ilegală, frauduloasă, pentru a se posta sau transmite vreun material cu conținut defăimător, amenințător, obscen, indecent, instigator și altele asemenea. Ne rezervăm dreptul de a nu permite postarea și/sau de a șterge imediat și fără vreo notificare prealabilă orice comentariu de pe Site care conține un limbaj nepotrivit, erori grave de scriere sau care ar putea să ne aducă un prejudiciu de imagine și/sau să ne creeze o stare de disconfort, nouă, autorilor materialelor de pe Site sau clienților și vizitatorilor. Sunteți pe deplin responsabil pentru orice operațiune și/sau plată efectuată din cont prin utilizarea Site-ului.

Nu putem garanta utilizarea discontinuă și neîntreruptă a Site-ului. Este posibil să intervină erori, defecte, viruși sau alte comportamente dăunătoare pe Site sau pe servere care să îl facă indisponibil. Vom lua toate măsurile pentru a limita și pentru a înlătura asemenea evenimente neplăcute în cel mai scurt timp posibil. Nu aveți dreptul să interveniți în operarea Site-ului nostru și nici să luați vreo măsură de intervenție asupra echipamentului nostru informatic, indiferent de motiv și indiferent de rezultatul obținut.

Ne rezervăm dreptul de a desființa Site-ul fără o notificare prealabilă a utilizatorilor. Ne rezervăm dreptul de a ne stabili în mod liber relațiile de colaborare cu persoanele specializate care vor participa la crearea diverselor materiale de pe Site și nu ne asumăm faptul că aceste persoane vor avea o prezență constantă pe Site.

Societatea garantează oricărui utilizator accesul în interes personal pe Site.

Societatea declară pe proprie răspundere că interzice în mod explicit și va interzice prin orice mijloace tehnice și legale aflate la dispoziția sa:
· descărcarea sau modificarea parțială sau integrală a Site-ului
· reproducerea parțială sau integrală a Site-ului, copierea, vinderea sau exploatarea informațiilor din Site în orice manieră, în scopuri comerciale sau contrare oricăror interese ale Societății
· ORICE ÎNCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR, DE A MODIFICA CONȚINUTUL SITE-ULUI SAU DE A AFECTA PERFORMANȚELE SERVERULUI PE CARE RULEAZĂ SITE-UL, VA FI CONSIDERATĂ O TENTATIVĂ DE FRAUDARE A SITE-ULUI ȘI VA PUNE ÎN MIȘCARE CERCETAREA LEGALĂ ÎMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) ÎNCERCAT ACEST FAPT.

Cum devii utilizator Claudia Niță

Orice client care dorește acest lucru poate să se înregistreze pe Site-ul nostru accesând butonul „Contul meu”, disponibil în meniul de navigare al Site-ului, urmat de un simplu click pe butonul de „Creează cont nou”, cu parcurgerea adecvată a pașilor solicitați în vederea înregistrării.

Pentru înregistrare, vi se va solicita să vă introduceți doar adresa de email. Aveți obligația de a introduce o adresă de email validă, în caz contrar nu va fi posibilă continuarea procedurii de înregistrare pe Site. Sunteți pe deplin responsabil pentru păstrarea în siguranță a parolei de acces precum și a oricărei informații privind înregistrarea, autentificarea și contul. Sunteți pe deplin responsabil pentru orice plată efectuată prin utilizarea Site-ului nostru din contul dumneavoastră. Aveți posibilitatea de vă da acordul pentru primirea de newslettere. În acest mod veți fi la curent cu activitatea noastră pe Site.

Odată înregistrați pe Site, veți avea posibilitatea să achizitionati cursurile online sau produsele prezente pe Site.

Plata și facturarea

Prețurile afișate pe Site, sunt prețuri finale, cu taxe incluse. AB & CN Beauty Training s.r.l. este o societate comercială neplătitoare de TVA. Prețurile nu includ transportul.

Plata se poate face online, cu cardul, prin sistemul euPlătesc, urmând pașii de plată și instrucțiunile de plată oferite cu ocazia efectuării plății sau prin serviciul ramburs oferit de către firmele de curierat. În cazul achiziționării de cursuri online, singura metodă de plată disponibilă este plata cu cardul online.

Nu suntem responsabili pentru procesarea în mod eronat a plății. Nu suntem responsabili pentru erorile înregistrate prin intermediul sistemului de plată, inclusiv, dar fără a se limita la pierderile pe care le-ați suferit utilizând sistemul de plată cu cardul.

Clientul are obligația de a opta pentru modalitatea de plată aleasă prin bifarea opțiunii corespunzătoare, conform pașilor de achiziționare a cursului sau produsului. Este posibil să beneficiați de diverse discounturi sau alte beneficii pentru achitarea cursurilor sau produselor. Aceste beneficii vor fi aduse la cunoștiința publicului prin publicarea pe Site și prin mijloacele de promovare alese de către Societate.

Cursurile online sau oricare dintre materiale video achiziționate de pe Site nu fac parte din categoria produselor a căror plată poate fi returnată, indiferent de motivul invocat.

Societatea va emite Clientului o factură fiscală pentru serviciile/produsele achiziționate de pe Site, scop în care Clientul va furniza Societății toate informațiile necesare.

Factura fiscală pentru orice comandă va putea fi regăsită în contul clientului și descărcată de acolo. O dată emisă, o factură nu poate fi modificată.

Răspundere și limitări

Prin crearea și utilizarea Contului, vă asumați răspunderea pentru menținerea confidențialității datelor de Cont (user și parola) și pentru gestionarea accesării Contului, fiind responsabil în condițiile legii de activitatea derulata prin intermediul Contului.
Prin accesarea Site-ului, crearea Contului și utilizarea Site-ului acceptați în mod expres și neechivoc Termenii și condițiile site-ului în ultima sa versiune comunicată în cadrul Site-ului. Ulterior creării Contului, utilizarea conținutului echivalează cu acceptarea modificărilor intervenite asupra Termenilor și condițiilor Site-ului și/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor și condițiilor Site-ului.

Sunteți responsabil pentru verificarea versiunii finale a Termenilor și condițiilor ori de câte ori utilizați Site-ul. Accesând și utilizând Site-ul vă oferiti automat și neechivoc acordul pentru respectarea Termenilor și condițiilor de pe Site. De asemenea, la plasarea unei comenzi trebuie sa bifați un checkbox prin care confirmați ca ați citit și sunteți de acord cu Termenii și condițiile Site-ului.

Societatea nu își asumă răspunderea pentru nici un fel de pierdere (materială, financiară, de date sau informații) care poate sa apară direct sau indirect din cauza informațiilor incluse pe Site sau a nefuncționării sau funcționarii necorespunzătoare a acestui Site.

Nu putem fi responsabili pentru daune aduse calculatorului dumneavoastră sau viruși care ar putea să vă infecteze calculatorul sau alt echipament ca urmare a accesării, utilizării de către dumneavoastră sau navigării pe Site-ul nostru sau descărcarea de către dumneavoastră a vreunui conținut, informație, materiale, date, text, imagini, video sau audio de pe Site-ul nostru.

Nu suntem responsabili pentru orice prejudiciu, pierdere, revendicare, daune indirecte, incidente sau de consecință de orice tip, care decurge din sau are în vreun fel legătură cu orice utilizare a Site-ului nostru sau a conținutului, datelor, materialelor sau informațiilor găsite în acesta, cu orice neîndeplinire sau întârziere (inclusiv fără limitare utilizarea sau incapacitatea de a utiliza orice componentă a acestui Site pentru achiziționare sau plată), sau executarea sau neexecutarea de către noi sau de către orice furnizor, chiar dacă noi sau furnizorul nostru am fost avizați de posibilitatea de daune aduse acestor părți sau oricărei alte părți.

Această exonerare de răspundere se aplică oricăror daune sau prejudicii cauzate de orice lipsă a performanței, eroare, omisiune, întrerupere, eliminare, defect, întârziere în operare sau transmisie, virus de calculator, defecțiune a liniei de comunicare, furt sau distrugere sau acces neautorizat la, modificarea, sau utilizarea înregistrării, fie pentru încălcarea contractului, comportament dăunător, neglijență, sau în baza oricărei cauze de acțiune.

Reclamații

Orice nemulțumire legată de accesarea, utilizarea, înregistrarea pe Site-ul nostru, efectuarea unei comenzi, aspecte legate de comanda efectuată, aspecte legate de înscrierea la evenimente și alte asemenea, ne va fi comunicată direct, prin email la adresa contact@claudianita.ro.

Nemulțumirea dvs. va fi înregistrată și veți primi un răspuns în scris, pe adresa de email menționată cu ocazia aducerii la cunoștința noastră a nemulțumirii dvs., în termen de cel mult 72 ore, raportate la o zi lucrătoare.

Clientul declară că este de acord să nu facă publice aceste nemulțumiri (pe rețelele de socializare, media, discuții la petreceri private sau în orice altă modalitate) sub rezerva suportării daunelor cauzate pentru prejudiciul de imagine adus proprietarului Site-ului prin aceste acțiuni. Orice reclamație se depune în termen de maxim 3 zile de la data sesizării situației reclamate.

Proprietate intelectuală

Conținutul prezentului Site, inclusiv, dar fără a se limita la logo, reprezentări stilizate, simboluri, imagini, fotografii, conținut texte și altele asemenea, precum și întreg conținutul informațiilor cuprinse pe Site și a altor programe online comercializate prin intermediul Site-ului sunt proprietatea exclusivă a Societății. Este nepermisă copierea, distribuirea, publicarea, modificarea, completarea, utilizarea, expunerea, includerea, legarea, transmiterea, îndepărtarea însemnelor, fotografiilor, imaginilor, video-urilor, bucăților de text, afișarea, vinderea, etc, a conținutului, datelor, informațiilor, fotografiilor sau altor informații găsite pe Site sau pe platformele/programele la care cumpărați accesul prin intermediul Site-ului, fără permisiunea expresă acordată în scris de către Societate. Nu este permis să transmiteți în favoarea unei terțe persoane parola dvs. de acces la Site.

Niciun Client nu dobândește, prin utilizarea și accesarea Site-ului vreun drept sau vreo licență de utilizare a vreuneia dintre informațiile de pe Site sau vreun drept de proprietate intelectuală/ industrială asupra produselor și/sau serviciilor comandate de pe Site. Niciun client nu are dreptul de a utiliza un dispozitiv automat sau manual pentru a monitoriza materialele disponibile pe Site.

Clientul va folosi informațiile și tehnicile dobândite în cadrul cursurilor online de specializare Claudia Niță numai în scopul valorificării acestora prin muncă propriu-zisă și nu le va divulga în niciun alt scop niciunei persoane fizice sau juridice, entități non profit, instituții publice sau private și nici nu le va folosi în vederea desfășurării ulterioare a cursurilor organizate de acesta la sediul său, la sediul clientului, în cadrul unui eveniment privat/public sau în mediul online.

Informațiile și/sau tehnicile dobândite în cadrul cursurilor online Claudia Niță vor putea fi predate mai departe către cursanții beneficiarului doar cu acordul în prealabil, în scris, al Societății conform înțelegerii făcute la momentul respectiv între părți, gratuit sau contra unui preț. De asemenea informațiile și tehnicile Claudia Niță nu vor putea fi niciodată copiate, arătate, postate, transmise sau dezvăluite prin orice mijloc sau metodă de comunicare (online, rețele de socializare, mail-uri, evenimente private/publice, emisiuni radio/tv, youtube și alte căi de comunicare).

Clientul se obligă să nu comunice, să nu dezvăluie și să nu furnizeze unei terțe părți informații referitoare la cursuri, tehnici, produse, clienți, activitatea firmei, campanii, concepte de creație, strategie, marketing, informații comerciale, financiare, tehnice, operaționale sau de alt fel, în orice format, dezvăluite de sau în numele unei parți în legătură cu afacerile acesteia, fie dezvăluite oral, fie sub formă de documente, demonstrații, reproduceri, copieri, pe platforme de socializare/online sau în alt mod, pe termen neliminat.

Clientul va depune toate eforturile pentru a se asigura că oricare dintre angajații săi care primește informații în legătură cu activitatea Claudia Niță, va fi informat cu privire la caracterul lor confidențial și va dispune imperativ fiecărui angajat să nu facă cunoscute informațiile pe care le află.

În cazul în care clientul va încălca Termenii și condițiile prezentului Site, este de acord să plătească Societății daune interese ce se vor stabili pe cale amiabilă sau prin expertiză, dar nu mai puțin de suma de 5.000 Euro (cincimiieuro) și să stopeze pe cheltuiala sa orice exploatare neconformă a cursurilor online.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Pentru detalii referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal, identitatea operatorului și alte asemenea, consultați secțiunea „Politica de confidențialitate” de pe Site-ul nostru.

Newsletter

Cu ocazia creării unui cont pe Site, Clientul are posibilitatea de a-și manifesta acordul cu privire la primirea de Newslettere.

Newsletter-ul reprezintă un mijloc de informare periodic, exclusiv electronic (e-mail, SMS) asupra produselor, serviciilor, evenimentelor, promoțiilor, etc. dintr-o anumită perioadă, fără niciun angajament din partea Societății cu referire la informațiile conținute de acesta.

Clientul își poate retrage acest acord oricând, fără nicio obligație, prin accesarea butonului Dezabonare din partea de jos a fiecărui Newsletter primit.

Forța majoră

Nici una dintre părțile contractante nu răspunde de neexecutarea la termen sau/și de executarea în mod necorespunzător – total sau parțial – a oricărei obligații care îi revine în baza prezentului contract, daca neexecutarea sau executarea necorespunzătoare a obligației respective a fost cauzată de forța majoră, așa cum este definită de lege, din motive independente de părți.

Partea care invocă forța majoră este obligată să notifice celeilalte părți, în termen de 5 (cinci) zile, producerea evenimentului și să ia toate măsurile posibile în vederea limitării consecințelor lui.

Legea aplicabilă

Prezentele Termeni și condiții vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legea română. Orice neînțelegere intervenită între Societate și Client în legătură cu raporturile decurgând din utilizarea Site-ului urmează să fie rezolvate pe cale amiabilă, iar în caz contrar, să fie supuse instanțelor competente.

Dispoziții finale

Acest Site este deținut de către Societate, care vă oferă dreptul de a accesa și utiliza Site-ul sub rezerva acceptării de către dumneavoastră a acestor Termeni și condiții.

Accesând și utilizând Site-ul vă oferiti automat și neechivoc acordul pentru respectarea Termenilor și condițiilor de pe Site.

Societatea are dreptul de a modifica Termenii și condițiile oricând, fără o notificare prealabilă, postând varianta actualizată pe Site. Aveți obligația de a citi Termenii și condițiile ori de câte ori accesați Site-ul. Aveți obligația de a respecta întocmai Termenii și condițiile de pe Site și nu puteți pretinde necunoașterea Termenilor și condițiilor de pe Site, valabile la data accesării, utilizării și/sau plasării unei comenzi pe Site.

Administratorul Site-ului își rezervă dreptul de a modifica structura Si interfața oricărei pagini sau subpagini a Site-ului în orice moment și la orice interval de timp liber ales, având dreptul de a întrerupe temporar, parțial sau în totalitate serviciile puse la dispoziția clienților prin intermediul acestui Site fără vreo notificare prealabilă individuală sau generală.

Promoțiile oferite de către Societate sunt anunțate pe Site sau pe retelele de socializare ce au legatura cu Site-ul. Promoțiile își încep valabilitatea în momentul activării acestora pe Site și își încetează valabilitatea din momentul inactivării acestora pe Site. Promoțiile nu se cumulează între ele sau cu alte reduceri și sunt valabile numai în limitele și cu respectarea condițiilor de pe Site.

Prezenții Termeni și condiții se completează cu aspecte/prevederi speciale cuprinse la descrierea produselor/cursurilor/materialelor video disponibile pe Site. În cazul în care intervin contradicții între prezentele Termeni și condiții și prevederile speciale mai sus amintite, au prioritate de aplicare prevederile speciale.

Închide
Coș de cumpărături (0)

Niciun produs în coș. Niciun produs în coș.
0